All about electrical engineering
Pop EngineeringPop EngineeringPop Engineering
(L - V)
office@i-engineering.ro
Sector 3, București
Pop EngineeringPop EngineeringPop Engineering

Prezentare Companie

  • Home
  • Prezentare companie
Despre noi

Pop Engineering este fondată în anul 2015, iar la inițiativa actualului staff managerial, iși propune să identifice, să optimizeze, să soluționeze și să ofere noi alternative pe piața de profil.

  • Pop Engineering este un copil născut din dragoste. Este un copil de care au grijă 50 de angajați motivați și profesioniști. Împreună cu ei am reușit să ridicăm și să creștem acest copil la o cifră de afaceri de 13.700.000 lei.
  • Suntem doar la gimnaziu deocamdată dar printr-o creștere și o educație corespunzătoare vom ajunge împreună la nivelul la care orice părinte ar fi mândru.
Vrei să afli mai multe? Descarcă pliantul nostru
Prezentare

Suntem o companie relativ tânără, întelegem necesitățile clienților și reușim rapid să ne impunem în piața de profil, oferind clienților o paletă complexă de servicii și solutii tehnice.

Plecând de la aceste considerente, compania cooptează în palierul de comandă, personal cu vasta experiență în administrarea și organizarea site-urilor de lucru de orice gen.

Misiune

Ne propunem să devenim un jucător important pe piața serviciilor de profil, iar pentru acest lucru ne-am pregătit să fim mai mult decât simplii furnizori de servicii. Clienții noștri sunt cei care atestă calitatea și eficiența serviciilor noastre, încrederea pe care aceștia ne-au acordat-o ne determină să ne PERFECȚIONĂM în fiecare zi pentru ei. Ne dorim ca această firmă să fie iubită de clienți și furnizori! Noi suntem soluția pe care o caută clienții noștri!

Viziune

O companie care își respectă CLIENȚII, este o companie de SUCCES. În acest sens, oferim clienților noștri soluții complexe și tehnologii avansate pentru bussines-ul fiecăruia și nu în ultimul rând – soluții de optimizare – eficientizare a bugetelor alocate.

Valori

Angajații noștri sunt cei care dau valoare companiei și participă în mod real la succesul și recunoașterea acesteia. Sunt responsabili, instruiți, competenți, se informează și se pregătesc zilnic pentru dumneavoastră, într-un cuvânt, sunt PROFESIONIȘTI. Tot ceea ce ne dorim este să facem clientul nostru să se simtă în “casa” lui “acasă”.

Avantajele noastre

Pop Engineering este singura sursă pentru o gamă completă de servicii electrice de înaltă calitate, inclusiv proiectare/construcție, inginerie, start-up, punere în funcțiune, operare și întreținere.

Certificări